Suceava: 33,67%, rata de promovare la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurenţii şi supraveghetorii spun că în acest an examenul de titularizare a fost cel mai corect din ultimii ani.

Citiţi şi: Suceava: Au vrut să copieze la examenul de titularizare

Suceava: 1.100 de suceveni susţin azi examenul de titularizare

Aproximativ 1.000 de suceveni au concurat zilele trecute pentru un post titularizabil în şcolile şi grădiniţele din judeţ. Ionela Georgeta Agavriloai se numără printre cei 876 de concurenţi care au susţinut vineri examenul de titularizare. Este din Cornu Luncii şi vrea să fie educatoare acasă.

“Am fost suplinitor până acum. Am încercat în mai mulţi ani să obţin un post de titular dar nu am reuşit. Se vede că lucrările au fost corectate în alt judeţ. Am reuşit să obţin o notă bună şi sper să prind un post acasă”, ne-a spus Ionela Georgeta Agavriloai.

Faptul că în acest an examenul a fost mult mai strict o spun şi profesorii care i-au păzit pe concurenţi.

“Sunt locuri titularizabile foarte puţine. Am spus că dacă şi aşa e concurenţa mare atunci să obţină locurile acei care merită”, ne-a spus unul dintre supraveghetori care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Din toţi cei 876 de concurenţi 295 au reuşit să obţină o notă peste 7 pentru a putea să se titularizeze, rata de promovare fiind de 33,67%. Un singur candidat a obţinut nota 10, respectiv Ioana Ungureanu la obiectul Consiliere psihopedagogică, în timp ce 214 nu au reşit să obţină nici măcar nota 5 pentru a concura la un post de suplinitor.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite