Suceava: 150 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de admitere urmează să aibă loc în perioada 20 august – 2 septembrie. Anul trecut s-au înscris peste 1.300 de candidaţi din Suceava, Botoşani, Bistriţa Năsăud, Vaslui şi Iaşi.

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni scoate la concurs pentru admiterea din acest an 150 de locuri pentru băieţi şi fete. Candidaţii trebuie sa ia legătura cu ofiţerul de resurse umane din cadrul inspectoratului de jandarmi din judeţul de reşedinţă, care îi va ghida în completarea dosarului.

Concursul de admitere urmează să aibă loc în perioada 20 august – 2 septembrie 2011. Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni asigură pregătirea de specialitate a celor care doresc o carieră în Jandarmerie, fiind înfiinţată în 2009.

În cei doi ani de funcţionare, s-a observat o creştere substanţială a numărului participanţilor la admitere. Astfel, în 2009 au fost circa 700 de candidaţi care şi-au înregistrat dosarele la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, iar anul trecut numărul acestora trecut de 1.300, dintre care peste 10% au fost femei. Media de vârstă a candidaţilor a fost de 21 de ani, cei mai mulţi întocmind dosarele în judeţul Suceava, urmat de Botoşani, Bistriţa Năsăud, Vaslui, Iaşi.

Citiţi şi: Suceava: 9.600 de locuri la liceu pentru elevii claselor a VIII-a

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite