Suceava: 12 persoane evacuate, după ce o boxă a luat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a ajuns la Spitajul Judeţean de Urgenţă din cauza fumului care a pătruns în apartamentele blocului.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13.00, la o boxă din subsolul blocului 30, de pe strada Grigore Ureche, din Suceava.

"La sosirea echipajelor, ardeau materiale textile şi deşeuri de hârtie, depozitate în boxă, existând pericolul de propagare la boxele învecinate", a explicat Alin Găleată, putătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Imediat pompierii au evacuat 12 persoane de la etajele superioare unde fumul gros pătrunsese. Lui Petru R., în vârstă de 65 de ani, i s-a acordat asistenţă medicală, după care a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite, în urma intoxicaţiei cu fum. În aproximativ o oră pompierii au stins incendiul şi au aerisit casa scării şi apartamentele, iar cele 12 persoane s-au reîntors în casele lor.

"Au ars materialele depozitate în boxă (textile şi deşeuri de hârtie) pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza fumatului în locuri neprotejate. Pompierii au localizat repede flăcările, salvând restul boxelor", a mai spus reprezentantul ISU Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite