Suceava:Trei copii s-au plimbat cu maşina furată în timp ce proprietara era la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorii cu vârste de 10,13 şi 14 ani sunt cercetaţi în stare de libertate pentru au furat o maşină parcată lângă Gara Îţcani.

La începutul acestei săptămâni poliţiştii suceveni au fost anunţaţi de furtul unui autoturism care a fost parcat de proprietar în Spatele Gării Îţcani. Din cercetări, poliţiştii au stablit că reclamanta şi-a parcat autoturismul în spatele Gării Îţcani în data de 16 august anul acesta în jurul orei 21.20. Femeia după ce şi-a încuiat maşina, şi a verificat portierele s-a urcat în trenul de Mangalia, unde a plecat pentru o săptămână.
 La întoarcere a avut surpriza să nu-şi mai găsească maşina în locul în care a parcat-o, şi alertată a anunţat poliţia. În urma cercetărilor făcute de aceştia s-a găsit autovehiculul la o distanţă de 200 de metri de locul unde a fost lăsat, parcat pe trotuar. Portierele au fost găsite închise dar neasigurate, iar firele de contact au fost demufate. Autoturismul furat era în stare de funcţionare şi a fost restituit proprietarei. În cursul zilei de joi în urma activităţilor defăşurate de poliţişti au fost identificaţi suspecţii de comiterea furtului. Aceştia sunt 3 minori din Suceava cu vârste de 10,13 şi 14 ani, şi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite