Suceava:Trei contrabandişti sancţionaţi de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de sâmbătă, duminică şi luni, poliţiştii de la PTF  Siret au sancţionat trei cetăţeni români care au încercat introducă în ţară mai multe pachete de ţigări nedeclarate.

Sâmbătă la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Valerică P, în vârstă de 43 de ani. Poliţiştii au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în bordul şi în spatele banchetei autoturismului cantitatea de 120 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Ţigările în valoare de 509 lei, au fost confiscate de către organele vamale, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă de 5.000 lei. Autoturismul acestuia a fost reţinut în PTF Siret până la achitarea amenzii contravenţionale.
Un caz asemănător este cel al cetăţeanului Vasile H., domiciliat în Suceava, care în ziua de duminică a încercat să introducă în ţară fără a avea acte, 320 pachete de ţigări de diferite mărci tot de provenienţă ucraineană. Ţigările au fost descoperite de către poliţiştii de la PTF Siret, ascunse în haionul autoturismului. Acestea în valoare de 1.358 lei au confiscate, iar persoana a fost sancţionată contravenţional tot cu o amendă de 5.000 lei Autoturismul fost indisponibilizat în PTF Siret până la achitarea amenzii.
Şi în cursul acestei dimineţi Gabriel P.,de 27 de ani din Botoşani, a încercat să introducă în ţară 160 de pachete de ţigări ascunse în roţile autoturismului. Ţigările în valoare de 681 lei, au fost confiscate de către organele vamale iar persoana în cauză sancţionată contravenţional.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite