Suceava: Târg de adopţii de animale de companie la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Târg de adopţii de animale de companie la Suceava
Suceava: Târg de adopţii de animale de companie la Suceava

A doua ediţie a evenimentului a fost organizată ieri de asociaţia  Proanima

La eveniment s-au adunat zeci de persoane, în special copii, ce doreau să adopte sau numai să privească căţeii şi pisicile expuse.

Cu boticul umed şi privirea pierdută, Azorel aşteaptă un stăpân. Îi priveşte pe oamenii adunaţi în jurul său şi parcă îi măsoară pentru a afla cine e mai iubitor. Alături de el, alţi patru căţeluşi şi cinci pisicuţe, precum şi alte cinci patrupede mature se alintau la fiecare atingere a oamenilor, aşteptând să fie adoptate.


Căţei şi pisici
oferite spre adopţie


Ieri a fost zarvă mare în Parcul Drapelului, de lângă Prefectura Suceava deoarece, începând cu ora 16.00, a avut loc a doua ediţie a „Târgului gratuit de adopţii” organizat de Asociaţia de Protecţie a Animalelor „Proanima”. Cu mic, cu mare, sucevenii s-au adunat pentru a privi pisicile şi căţeii aduşi spre adopţie, în total, 15 exemplare. Cei mai veseli erau copii, care doreau să adopte toate patrupedele.


„Mami, ia-mi o pisicuţă. Promit că voi avea grijă de ea şi că te voi asculta”, îşi imploră părinţii o fetiţă. Căţeii jucăuşi au atras şi privirile celor mari. „Sunt frumoşi şi bine îngrijiţi. Se cunoaşte că sunt iubiţi”, a spus studenta Daniela Burag, adăugând: „Aş lua un căţel acasă, dar, din păcate, nu am unde să-l ţin”.


Animalele
sunt tratate  gratuit


Potrivit Alinei Agavriloaie, membru al „Proanima”, fiecare animal dat spre adopţie este vaccinat, curăţat şi sterilizat şi i se face un carnet de sănătate. După adopţie, patrupedele vor fi tratate gratuit la sediul organizaţiei Proanima, astfel încât noilor stăpâni nu le va mai rămâne decât să-şi iubească animăluţul adoptat.


După târg, un căţeluş şi-a găsit stăpân. Acesta se numără printre cei 100 de câini şi zece pisici adoptate anul acesta. Cele mai multe animale au fost adoptate direct de la sediul „Proanima” , situat în Lunca Sucevei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite