Suceava:Jandarmii din Falticeni au strâns 400 de saci de gunoi din jurul orașului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Resturile menajere au fost colectate ieri de pe malurile râurilor, din paduri și parcuri. Tot ceea ce sucevenii au aruncat în ani de zile, uniformele militare au strâns într-o zi.

Peste 400 de saci de gunoaie s-au strâns ieri, sâmbătă, 25 septembrie din Fălticeni și împrejurimile lui.

Cei care au făcut acest gest ecologic sunt cei 100 de jandarmii din Fălticeni, care s-au oferit voluntari.Campania face parte din proiectul național "Let's Do It, Roumania", și are ca scop curățarea zonelor afectate de deșeurile menajere.

image

"Crezând în succesul ideii de voluntariat, prin participarea la aceasta campanie, jandarmii doresc să-și aducă contribuția la protejarea naturii și refacerea ecosistemului, demonstrând ca sunt alaturi de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor, ci si pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu și om.", a declarat Irina Ipate, purtător de cuvânt al Jandarmeriei din Fălticeni.

image

Jandarmii au cules tot ce le-a stat în cale, de la peturi și sticle, până la roți de mașină și pampers-uri.

De asemenea, la actiunile de ecologizare au participat și 25 de lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Județean din Suceava, dar și din cadrul subunităților montane de jandarmi.

image

La nivelul Școlii Militare de SubofițeriJandarmi Falticeni, aproximativ o sută de elevi și cadre vor culege deșeurile aruncate necorespunzator în Parcul Nada Florilor si zona iazurilor din apropierea municipiului Falticeni.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite