Suceava:Un turmentat a luat ocazia şi a căzut din mers de pe maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suceveanul a luat ocazia, dar pentru că nu mai avea loc a decis să rămână pe portbagaj. Fiind beat de la un botez, acesta a căzut iar şoferul nici nu a observat.

Tragedie şi scene de circ, în acelaşi timp. Ionuţ C. în vârstă de 18 ani a plecat beat de la un botez şi a oprit la ocazie o maşină plină cu bagaje.

Deoarece mai fusese luaţi încă doi suceveni pe banchetele din spate, şi nu mai era loc, Ionuţ a hotărât să călătorească deasupra maşinii, pe portbagajul din spte.

După 500 de metri de echilibristică, deoarece acesta stătea în picioare, a căzut pe astfalt şi s-a rănit grav.

"În dimineaţa  de 30.08.2010, în jurul orelor 07.00, după ce a ieşit de la Căminul Cultural, unde a avut loc un botez, aflându-se pe DJ 176, sat Argel, comuna Moldoviţa s-a urcat pe portbagajul unui autoturism de ocazie care circula din direcţia Moldoviţa – Argel.

După ce s-a prezentat singur la spital, a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoştinţă, plăgi contuze partieto-occipitale stânga, echimoză palpebrală dreapta şi escoriaţie superficială hamifaţă stânga, leziuni care necesită pentru vindecare 7-9 zile îngrijiri medicale", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

Şoferul, Ioan C., în vârstă de 29 de ani din Moldoviţa nici nu a observat când pasagerul a căzut, acesta a ajuns la destinaţie şi a crezut că băiatul a sărit singur de pe maşină ca să nu plătească drumul.

Imediat după internare s-a stabilit că tânărul de 18 ani băuse mari cantităţi de alcool, după ore bune de la botez, acesta încă mai avea 0,51 mg/ litru de alcool pur ]n aerul expirat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite