Ştiri de weekend - Expoziţie de pictură la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pictorul Laurenţiu Dimişcă îşi va expune lucrările în acest sfârşit de săptămână la City Gallery.

Spectacol de circ la Shopping City

Spectacolele Circului Europa, care este amplasat în parcarea Shopping City, sunt programate sâmbătă şi duminică, de la orele 18.00 şi 20.00. Preţul unui bilet de intrare variază între 10 lei şi 30 de lei.

Petrecere cu muzică veche 

Sucevenii cu chef de dans sunt aşteptaţi sâmbătă seară, de la ora 22.00, în clubul „La Fierărie“. Aici se va inaugura noul ring de dans şi se va asculta muzică veche, mixată de DJ Mc şi PaPa Jacky. Intrarea este liberă.

Expoziţie de pictură la mall

Pictorul Laurenţiu Dimişcă îşi va expune lucrările în acest sfârşit de săptămână la City Gallery. La centrul comercial mai pot fi admirate şi sculpturile realizate de Vasile Soponariu. Lucrările vor fi expuse până pe 30 noiembrie.

Festival satiric la Muzeul de Istorie

Pentru sucevenii care iubesc umorul, Muzeul de Istorie din Suceava organizează în fiecare zi, până pe data de 30 noiembrie, momente satirice. Astfel, în cadrul Festivalului Satiric Bucovina, instituţia de cultură va găzdui sâmbătă şi duminică Salonul Internaţional de Umor Suceava, pe tema „Ghinion“. Tot aici, sucevenii pot vizita expoziţia internaţională de grafică „Gripa“. La eveniment participă 141 de caricaturişti din 46 de ţări, care vor expune peste 350 de lucrări de-a lungul întregului festival.

Petrecere cu muzică house la Rădăuţi

Tinerii care doresc să iasă din oraş în acest sfârşit de săptămână sunt aşteptaţi la Rădăuţi, în localul Amnesia Island Club. Organizatorii au pregătit concursuri şi muzică house pentru invitaţi. Intrarea este liberă sâmbătă seara, de la ora 22.00, când este programată petrecerea „Powerfull Night“, unde tinerii se vor putea întrece cu animatoarele pe ringul de dans.

Expoziţii cu animale împăiate şi plante rare

Iubitorii de natură care doresc să observe îndeaproape specii sălbatice de animale, dar şi cum se organiza în trecut o partidă de vânătoare sunt aşteptaţi la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi Cinegetică din Vatra Dornei. Sucevenii găsesc aici expoziţiile permanente care prezintă fauna şi floristica specifică zonei Dornelor. Curioşii pot admira şi plante ocrotite de lege, precum floarea de colţ şi arinul pieptănat. Sălile muzeului găzduiesc şi expoziţia de păsări împăiate, animale şi peşti. Punctul de atracţie este cornul de zimbru expus la parterul clădirii. Muzeul este deschis zilnic, de la ora 10.00 până la 18.00, iar biletul costă 2 lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite