Suceava: Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Ştiri şi recomandări de weekend
Suceava: Ştiri şi recomandări de weekend

Sâmbătă, Videoclip lansat în discotecă  Discoteca Vox vă invită sâmbătă, la ora 21.00, la lansarea videoclipului „Cel fără de nume“ (Nameless) a formaţiei Odyssey. Biletul de

Sâmbătă, Videoclip lansat în discotecă 
Discoteca Vox vă invită sâmbătă, la ora 21.00, la lansarea videoclipului „Cel fără de nume“ (Nameless) a formaţiei Odyssey. Biletul de intrare costă 10 lei. Elevii şi studenţii vor avea reducere de 50%.

Duminică,Brăţări expuse la muzeu
Sucevenii mai pot admira până duminică expoziţia „Comorile dacilor“ de la Muzeul de Istorie. Aici puteţi vedea peste 200 de monede, brăţări, medalioane, vase şi alte obiecte din perioada dacică. Intrarea costă 3 lei.

Sâmbătă, Vizită în Bucovina  
Facultatea de Litere a Universităţii „Ştefan cel Mare“ vă invită sâmbătă într-o excursie în Bucovina. Traseul cuprinde localităţile Dragomirna, Pătrăuţi, Rădăuţi, Putna, Suceviţa, Marginea şi Arbore.

Duminică, Concurs de karaoke
Clubul Chagall vă invită duminică la karaoke. Câştigătorul primeşte un bon de consumaţie de 50 de lei, iar o dată la cinci săptămâni se întâlnesc câştigătorii pe ediţii, care luptă pentru un premiu de 100 euro.

În vizită la casa lui Ciprian Porumbescu
Complexul Muzeal „Ciprian Porumbescu“ din Stupca vă invită la o plimbare până la casa memorială a compozitorului. Veţi putea vedea camerele în care Ciprian Porumbescu se întâlnea cu lăutarii satului, fotografiile de familie, partiturile, dar şi scrisorile în manuscris. Sucevenii pot vizita muzeul de marţi până duminică, între orele 10.00 şi 18.00. Intrarea costă 2 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru copii şi studenţi.

Sucevenii, atraşi cu daruri la cumpărături 
Iulius Mall Suceava vă premiază pentru cumpărăturile pe care le faceţi în standurile din magazine. Până pe 26 octombrie, zilnic, primii 200 de oameni care au făcut cumpărături de peste 70 de lei vor primi unul dintre cele 3.000 de premii puse la bătaie. Pentru cei care depăşesc această sumă sunt pregătite premii promoţionale, cu câte trei produse cosmetice. Sucevenii care vor să-şi înnoiască garderoba trebuie să ştie că mall-ul se deschide la ora 9.00. Paula Scînteianu

Expoziţie cu peşti exotici la Muzeul Apelor 
Muzeul Apelor „Mihai Băcescu“ din Fălticeni vă invită la expoziţia cu peşti indigeni şi exotici, broaşte ţestoase, scoici şi raci. Vieţuitoarele trăiesc în 13 bazine cu apă. Acvariile au o capacitate de peste 11.000 de litri de apă. Vizitatorii pot admira şi un glob geografic, unic în lume prin faptul că redă la scară mare, alături de relieful uscatului, configuraţia reliefului subacvatic. Un alt exponat care atrage atenţia este o trăsură executată de Leon Comnino, timp de 35 de ani, numai din briceag şi care a fost expusă şi la Paris. Programul începe la ora 8.00 şi se termină la 16.00, iar intrarea costă 3 lei. Paula Scînteianu

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite