Suceava: Sucevenii au ocazia să alerge în jurul Stadionului Areni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul Areni are porţile deschise pentru toţi cei care doresc să scape de kilograme prin atletism. Majoritatea celor care aleargă pe stadion spun că este un lucru benefic pentru sănătate.

Stadionul Areni are porţile deschise pentru toţi cei care doresc să scape de kilograme prin atletism. Majoritatea celor care aleargă pe stadion spun că este un lucru benefic pentru sănătate. Efortul depus pentru a face o tură de teren elimină câteva sute de calorii şi, în plus, oxigenează creierul. Stadionul este deschis zilnic, între ora 8.00 şi 22.00.

Programul a fost decis în acest mod de municipalitate deoarece foarte mulţi din cei care veneau pe stadion erau persoane care aveau un loc de muncă cu program de după-amiază şi nu mai apucau să vină să alerge. „Fac jogging zilnic aici, decât să risc vreun accident pe străzile pline de maşini din Suceava. Fac asta nu doar pentru a scăpa de kilogramele în plus, ci şi pentru faptul că mă revigorează”, a spus Adi Macovei, student.

Cei care doresc să alerge pe stadion trebuie să ţină cont de regulile impuse de autorităţi, adică acelea de a nu lăsa mizerie pe stadion. Zeci de suceveni vin în fiecare zi să facă mişcare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite