Spectacolele de teatru, anulate rând pe rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea evenimentelor culturale programate în cursul lunii sunt în pericol să fie anulate. Motivul îl reprezintă faptul că sucevenii nu mai cumpără bilete la teatru.

„Abia mai vindem câte 100 de bilete“, a declarat Rodica Brânză, director al Casei de Cultură Suceava. În această situaţie se află piesa de teatru „Frumosu’ de la malul mării“, care ar fi trebuit să aibă loc pe 4 mai. Din cauza audienţei extrem de scăzute, în condiţiile în care biletul costa 40 de lei, spectacolul a fost anulat.

200 de bilete la piesa cu Radu Beligan
Sub semnul incertitudinii stă şi piesa „Egoistul“, numele actorului Radu Beligan fiind, în general, un magnet pentru public. „Până în acest moment am vândut 200 de bilete. La prima reprezentaţie cu Radu Beligan la Suceava am vândut circa 600 de bilete. Nu mai vine lumea la teatru, din păcate“, a declarat Rodica Brânză, director al Casei de Cultură Suceava. În situaţia de a se anula se află şi alte patru piese de teatru, care ar trebui să se desfăşoare în luna mai.


Pe de altă parte, sucevenii se plâng că, în condiţiile în care cu greu se pot întreţine de la o lună la alta, preţul biletului este prea ridicat. „40 de lei reprezintă traiul meu pe o săptămână. Aş vrea să merg la teatru, dar de unde să scot atâţia bani?“, a declarat Mariana Gherasim, vânzătoare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite