Şoferii suceveni se îndreaptă spre benzina ucraineană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deoarece preţurile la benzină şi motorină sunt pe punctul de a “exploda” la noi în ţară, tot mai mulţi şoferi suceveni merg regulat şi îşi fac plinul peste graniţă, în timp ce unii taximetrişti se gândesc să renunţe la meserie.

Şoferii suceveni sunt extrem de nemulţumiţi de scumpirea carburanţilor. Deoarece graniţa cu Ucraina este la doar câţiva kilometri, iar acolo preţul benzinei este de 3,5 lei, tot mai mulţi şoferi merg regulat şi îşi fac plinul.

“Cunosc foarte mulţi taximetrişti care merg la câteva zile şi alimentează la ucraineni. Acolo e foarte ieftin, vreo 3,5 lei. Acum două zile am mers până în Botoşani şi acolo benzina era 5,4 lei, faţă de la noi unde e 5,1 lei”, ne-a spus Andrei Strugaru, şofer de taxi. 

Acelaşi lucru ni l-a spus foarte mulţi taximetrişti şi şoferi suceveni care zic că se vor alătura protestului şoferilor din ţară şi nu vor alimenta începând de mâine şi până miercuri.

“Eu nu am alimentat niciodată în Ucraina, dar cunosc alţi şoferi care au făcut asta. Merg şi îşi fac mai multe cumpărături că acolo e mult mai ieftin şi îşi fac şi plinul la maşină”, ne-a spus Ion Hatnean, un alt taximetrist.

Citiţi mai multe în Adevărul de seară de mâine

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite