Şoferii suceveni, încurcaţi în trafic de semafoare nesincronizate şi sensuri unice inutile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din municipiul Suceava sunt zilnic sufocate de trafic, cele mai mari probleme fiind înregistrate dimineaţa şi la prânz. Poliţiştii rutieri susţin că şoferii au o atitudine decentă la volan, foarte rare fiind cazurile de indisciplină.

Participanţii la traficul din municipiul Suceava sunt nemulţumiţi de felul în care se circulă, pietonii reclamând graba şi neatenţia şoferilor, în timp ce conducătorii auto îşi îndreaptă reproşurile spre indolenţa trecătorilor. Ambele categorii însă sunt de acord că unele semafoare sunt prost sau deloc sincronizate, timpii alocaţi traversării străzilor sunt fie insuficienţi, fie prea generoşi, în timp ce sensurile unice din anumite zone sunt considerate absolut inutile.

Străzile din municipiul Suceava sunt zilnic sufocate de trafic, cele mai mari probleme fiind înregistrate dimineaţa şi la prânz. Poliţiştii rutieri susţin că şoferii au o atitudine decentă la volan, foarte rare fiind cazurile de indisciplină, însă există discuţii în contradictoriu între conducătorii auto care, nu de puţine ori, au dus la blocarea sau cel puţin îngreunarea traficului. „De regulă, blocaje în trafic avem pe Calea Unirii, în zona sensului giratoriu de la bazar, şi intersecţia dintre Bulevardul 1 Decembrie şi strada Scurtă. Biroul Rutier a constatat periodic un flux aglomerat în zona hipermarketurilor. În ceea ce priveşte atitudinea şoferilor, sunt puţine cazurile în care e nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru a aplana conflictele dintre conducătorii auto“, a declarat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citeşte ce soluţii au la îndemână autorităţile locale pentru problemele din trafic şi când le-ar putea pune în practică în noul număr ADS Suceava, care apare mâine pe piaţă. Săptămânalul ADS Suceava poate fi cumpărat zilnic, de joi, 15 septembrie, până miercuri, 21 septembrie, cu numai 0,9 lei.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite