Suceava: Şoferii cu nervii întinşi la maxim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Şoferii cu nervii întinşi la maxim
Suceava: Şoferii cu nervii întinşi la maxim

Aşa se poate clasifica un incident petrecut în urmă cu două zile în afara localităţii Liteni.

În afara localităţii Liteni, pe drumul judeţean 208A, în 6 septembrie la ora 16.30 a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Din primele cercetări ale poliţiei acciedntul s-a petrecut din cauza unui şofer care nu i-a permis altuia să îl depăşească.

Nicolae S., de 32 de ani, din municipiul Suceava nu i-a permis lui Vasile G., de 24 de ani din satul Gulia, oraş Dolhasca să îl depăşescă, după ce Vasile G. se angajase deja în efectuarea manevrei.

Din această cauză cele două autoturisme au intrat în coliziune laterală şi maşina condusă de Vasile G., a intrat pe contrasens după care a părăsit carosabilul şi a intrat într-o movilă de nisip şi apoi s-a răsturnat.

După producerea accidentului ocupanţii maşnilor s-au luat la bătaie. Iar din această cauză doi tineri au ajuns la spitalul judeţean cu trumatisme şi fracturi.

La circul acordat de şoferii maşinilor s-au alăturat alte 60-70 de persoane, rude sau cunoştinţe ale victimelor care au început să se înjure şi să se ameninţe unii pe alţii.

Aici au intervenit poliţiştii şi grupa de intervenţie de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava pentru aplanarea conflictului.

În urma rezultalului medico-legal se vor stabili vinovaţii şi se va face încadrarea juridică a evenimentelor petrecute în afara orşului Liteni.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite