Suceava: Toamna artiştilor la Casa Sindicatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Toamna artiştilor la Casa Sindicatelor
Suceava: Toamna artiştilor la Casa Sindicatelor

În luna decembrie, sucevenii se vor putea bucura din nou de colindele lui Ştefan Hruşcă şi ale lui Fuego. Cei doi vor concerta pe 14, respectiv 27 decembrie.

După o vară amorţită la capitolul evenimente culturale, sucevenii care vor să vadă un spectacol de teatru sau să asiste la un concert vor avea de unde alege. Startul cultural este dat de un spectacol pentru copii oferit de teatrul din Galaţi la Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor (CCS) pe 13 octombrie.

„Biletele pentru toate evenimentele care se vor organiza la Casa de Cultură a Sindicatelor se găsesc la secretariatul instituţiei, la etajul întâi", a declarat Rodica Brânză, director CCS.

Nume mari pe scena suceveană

Un alt eveniment important este concertul „Anotimpurile mele Vara -Toamna", susţinut de Tudor Gheorghe. Maestrul va fi însoţit de dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu. Concertul va avea loc pe 16 octombrie, la CCS, începând cu ora 19.00, iar un bilet costă 70 de lei.

Sucevenii sunt chemaţi la teatru şi pe data de 27 octombrie, când pot viziona comedia lui Jean Jacques Bricaire, „Mincinoasa" . Spectacolul va fi pus în scenă de actorii Teatrului Metropolis Bucureşti, în regia Rodicăi Băiţan. Luna noiembrie va aduce alte două spectacole de teatru: „Încă-i bine", pe 2 noiembrie, în care Rodica Popescu Bitănescu are triplu rol – scenarist, regizor şi interpret, şi „Mincinosul", pe 23 noiembrie, după piesa cu acelaşi nume a lui Carlo Goldoni. Spectacolul „Mincinosul" al Teatrului Nottara este pus în scenă la Suceava pentru a doua oară anul acesta. „Am mers la spectacolul «Mincinosul» în luna martie. Voi încerca să merg şi în noiembrie", a declarat Tatiana Bucur, învăţătoare.

Nici iubitorii muzicii clasice nu au fost uitaţi. Artiştii de la Filarmonica din Botoşani vor urca pe scena CCS pe 28 octombrie, 18 noiembrie şi 17 decembrie. Costel Busuioc, supranumit „Pavarotti din Carpaţi", va lansa pe 7 decembrie, tot la CCS, al doilea său album.

Cei cărora le plac colindele nu trebuie să rateze concertul susţinut de Ştefan Hruşcă pe 14 decembrie. În ultima zi de Crăciun, sucevenii sunt aşteptaţi de Fuego, tot la un concert de colinde. „Îmi place Fuego. Merg la toate spectacolele pe care le are în oraş", a declarat Ileana Stamate, pensionară.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite