Şi-a luat la bătaie concubina sub privirile vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul avea un cuţit de bucătărie asupra sa. Foto arhivă
Agresorul avea un cuţit de bucătărie asupra sa. Foto arhivă

Vasile L., de 35 ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, o lovea cu pumnii şi picioarele pe Viorica F., de 33 ani, din oraşul Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, moment în care au intervenit poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Dolhasca.

Ieri, la ora 22.00, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex masculin, aflată în stare de ebrietate, adresează injurii şi cuvinte jignitoare unei femei, lovind-o în acelaşi timp cu pumnii şi picioarele.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca, precum şi jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Dolhasca, constatând  faptul că Vasile L., de 35 ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate, o lovea cu pumnii şi picioarele pe Viorica F., de 33 ani, din oraşul Vişeul de Sus, judeţul Maramureş, persoană cu care agresorul trăieşte în concubinaj“, a precizat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţiştii care i-au făcut un control corporal agresorului au găsit asupra acestuia un cuţit de bucătărie cu lama de 13 cm lungime. Agresorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port ilegal de armă albă.


Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite