Și-a înjunghiat concubina cu un cuțit de bucătărie după ce s-au certat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Baia, și-a înjunghiat concubina după niște discuții contradictorii. Femeia în vârstă de 24 de ani a ajuns de urgență la Spitalul Municipal Fălticeni, însă este în afara oricărui pericol.

Mama tinerei a sunat ieri dimineață la poliție, reclamându-l pe prietenul fetei că a înjunghiat-o pe aceasta cu un cuțit de bucătărie în zona abdominală.
Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Bogdănești, au ajuns imediat la fața locului unde au găsit-o pe victimă, care a precizat faptul că în urma unor discuții contradictorii, a fost lovită cu un cuțit, în zona abdominală, de către concubinul său, Ionuț L.

Diana R. în vârstă de 24 de ani a fost preluată de ambulanţă și transportată la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu ,,plagă abdominală înjunghiată penetrantă’’, iar pentru vindecare necesită un număr de 10 zile îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, victimei nu i s-a pus viața în pericol.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele concubinului pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, care va fi soluționat procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite