Suceava: Sfârşit de săptâmână tragic cu trei persoane înecate în Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Sfârşit de săptâmână tragic cu trei persoane înecate în Siret
Suceava: Sfârşit de săptâmână tragic cu trei persoane înecate în Siret

Pompierii suceveni au recuperat trupurile oamenilor înecaţi din apele Siretului în cursul zilelor de sâmbătă şi duminică.

Mai citiţi:

A murit înecat în apele Siretului

În acest weekend trei pesroane s-au înecat în apele râului Siret. Datorită caniculei aceştia au mers să se răcorescă şi au sfârşit înghiţiţi de ape. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu echipamentele din dotare pentru a recupera trupurile neînsufleţite din apele râului.

Astfel sâmbătă dimineaţa la ora 6.09, pompierii au primit un apel la numărul unic de urgenţă 112 care îi anunţau de dispariţia unui bărbat în vârstă de 52 de ani din comuna Dumbrăveni. Acesta plecase la pescuit, însă datorită caniculei a hotărât să se scalde în apele râului şi pe baza consumului de alcool s-a înecat. A fost găsit la 200 de metri distanţă de maşina sa prins într-o plasă de pescuit pe raza localităţii botoşănene, Vlădeni.

Cea de-a doua victimă a fost un bărbat în vârstă de 48 de ani care a mers la scăldat pe raza localităţii Dolhasca. Rudele bărbatului au încercat să-l ajute atunci când au vîzut că acesta nu mai iese din apă însă nu au mai putut face nimic pentru el. La 20 de la producere evenimentului au fost anunţaţi pompierii însă aceştia au putut doar să recupereze trupul neînsufleţit al bărbatului.

A trei vicitmă a fost un băiat de 16 ani care a mers să se răcorescă în acelaşi râu în comuna Siminicea. A efectuat sărituri de pe podul din comună însă după o aruncare prietenii acestuia au observat că nu mai iese la suprafaţă şi au anunţat autorităţile. Pompierii au căutat patru ore trupul băiatului, care a fost recuperat ulterior şi predat autorităţilor abilitate.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite