Serviciile la dispoziţia sucevenilor de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O singură farmacie are program non-stop. Foto arhivă
O singură farmacie are program non-stop. Foto arhivă

Sucevenii care vor fi prezenţi în noaptea dintre ani la concertele organizate de Primărie în centrul oraşului vor avea la dispoziţie autobuzele TPL pentru a se întoarce acasă.

Sucevenii vor avea asigurate de Revelion transportul public, urgenţele medicale, accesul la medicamente şi transportul feroviar. De asemenea, apa caldă va fi furnizată non-stop.

Sucevenii care vor fi prezenţi în noaptea dintre ani la concertele organizate de Primărie în centrul oraşului vor avea la dispoziţie autobuzele TPL pentru a se întoarce acasă. „Autobuzele vor circula în noaptea de Revelion până se va termina spectacolul din Centru. Vom avea maşini pe toate traseele până pe la 2.00-3.00, când va lua sfârşit concertul de Revelion”, ne-a spus Darie Romaniuc, directorul TPL Suceava.

Urgenţele medicale vor fi tratate la Spitalul Judeţean Suceava, iar secţiile vor funcţiona cu linie de gardă. Nu se vor face internări decât în cazul în care medicii constată că starea pacientului reprezintă o urgenţă. Sucevenii care vor avea nevoie de medicamente trebuie să ştie că doar  Farmacia DornaFarm nr. 68, de lângă Spitalul Judeţean, are program non-stop.

Sucevenii care vor să plece spre Bucureşti cu Trenul Intercity 552 de la ora 5.15 în zilele de 1 şi 2 ianuarie, trebuie să îşi reprogrameze drumul pentru că trenul nu va circula. La fel şi trenul care pleca spre Bucureşti la ora 16.34, însă acesta este anulat doar în prima a noului an.

Pe 1 ianuarie nu va circula nici Trenul Accelerat 1752, în direcţia Braşov. Alte două trenuri personale au fost anulate în zilele de 1 şi 2, şi anume Trenul Personal Suceava – Rădăuţi 5621 cu plecare din  Suceava la ora 4.15 şi Suceava – Câmpulung Moldovenesc 5705, cu plecare din Suceava la ora 14.16. Nici Trenul Personal Suceava-Iaşi nu va circula pe 1 ianuarie. Pentru mai multe informaţii puteţi contacta biroul CFR Suceava, la numărul de telefon 0230.517.117.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite