Servicii de care pot beneficia sucevenii de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzele TPL vor circula normal de Crăciun
Autobuzele TPL vor circula normal de Crăciun

Sucevenii se vor bucura în aceste zile de sărbători de apă caldă non-stop, transport public cu program normal, însă cei care vor ajunge la spital nu vor fi internaţi decât dacă medicii constată că reprezintă o urgenţă.

Pentru aceste zile de Crăciun sucevenii trebuie să ştie că doar o farmacie este deschisă la orice oră, respectiv Farmacia DornaFarm nr. 68, de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. 

Famacia Farmastop este deschisă şi în zilele de Crăciun între orele 8.00 şi 15.00, în timp ce Farmacia Casandra este deschisă între 8.00-22.00. Cei care nu vor ajunge la acestea, vor putea găsi deschisă şi Farmacia Sensiblu din centrul municipiului, de la 10.00 până la 16.00, în prima zi de Crăciun, şi până la 17.00 în a doua zi.

Sucevenii care vor avea nevoie de medic în aceste zile trebuie să ştie că medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor vor fi acolo non-stop, iar restul secţiilor vor funcţiona cu linie de gardă. “Nu vor fi internaţi în aceste zile decât cazurile de extremă urgenţă”, a explicat managerul SJU, Vasile Rîmbu.

Apă caldă non-stop şi transport în comun la program normal

Sucevenii vor avea în aceste zile şi de Crăciun şi apă caldă non-stop, începând din această seară şi până pe 3 ianuarie 2011.

“Autobuzele TPL vor circula după programul normal în toate zilele de Crăciun. Cele de pe traseul 4 vor circula din şapte în şapte minute, cele de pe traseul 2 vor pleca în cursă la fiecare 10 minute, iar autobuzele cu numărul 5 la 12 minute”, a explicat Darie Romaniuc, directorul TPL Suceava.

Trenuri anulate de Crăciun

Sucevenii care vor să plece spre Bucureşti cu Trenul Intercity 552 de la ora 5.15 în zilele de 25 şi  26 decembrie, trebuie să îşi reprogrameze drumul pentru că trenul nu va circula, cât şi cel care pleacă spre Bucureşti la ora 16.34, însă acesta este anulat doar în prima zi de Crăciun.

Pe 25 decembrie nu va circula nici Trenul Accelerat 1752 în direcţia Braşov. Alte două trenuri personale au fost anulate în aceste zile. Trenul Personal Suceava – Rădăuţi 5621 cu plecare din  Suceava la ora 4.15 este anulat pe 25 şi 26 decembrie, cât  şi Suceava – Câmpulung Moldovenesc 5705 cu plecare din Suceava la ora 14.16, în aceleaşi zile.

De asemenea, Trenul Personal Suceava-Iaşi 5603 şi 5606 nu vor circula în prima zi de Crăciun. “În paralel vom avea suplimentări de vagoane pe trenurile care pleacă spre Timişoara şi Bucureşt”, ne-au spus reprezentanţii CFR Suceava. Pentru mai multe informaţii puteţi contact biroul CFR Suceava la numărul de telefon 0230.517.117.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite