Serbarea performanţei şcolare sucevene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorii îndrumători au primit diplome, iar elevii trofee şi cadouri
Profesorii îndrumători au primit diplome, iar elevii trofee şi cadouri

La eveniment au participat 232 elevi premiaţi la faza naţională a concursurilor şcolare şi 227 profesori îndrumători.

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava a organizat ieri, la Sala Polivalentă a Complexului “Conacul Domnesc”, Serbarea Performanţei Şcolare. La eveniment au participat 232 elevi premiaţi la faza naţională a concursurilor şcolare, 227 profesori care i-au pregătit, părinţi ai acestora, directorii unităţilor şcolare evidenţiate şi reprezentanţi ai comunităţilor locale.

Profesorii îndrumători au primit diplome, iar elevii trofee. Pentru aceştia a fost organizată şi o tombolă cu obiecte şcolare şi articole sportive.

Performanţa înseamnă un război împotriva mediocrităţii. Suceava este o pepinieră de performanţe”, a spus Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. 

Cu acest prilej au fost premiate 36 de unităţi desemnate la nivel internaţional cu Steagul Verde, pentru performanţa obţinută în domeniul educaţiei ecologice. De asemenea, au fost distinşi cu premii 15 elevi câştigători ai competiţiilor internaţionale sportive, precum şi elevul Moruzan Vlad, medaliat cu bronz la Olimpiada de Ştiinţe pentru Juniori.

Invitatul special al evenimentului a fost Salon Orchestra Allegria din Viena, care a susţinut un concert de canţonete şi colinde pe placul tuturor. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite