Semaforul de la baza podului Iţcani a încurcat circulaţia pe străzile Sucevei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul pe strada Grigore Alexandru Ghica, din Iţcani, este dirijat de proaspătul semafor instalat în intersecţie. Pe porţiunea de drum cuprinsă între intersecţia dintre strada Mitocului şi strada Grigore Alexandru Ghica, până la strada Zefirului, circulaţia se desfăşoară în sens unic.

Începând de azi, intrarea în municipiul Suceava dinspre Mitocul Dragomirnei şi se face după noi reguli de circulaţie, iar accesul pe strada Grigore Alexandru Ghica, din Iţcani, este dirijat de proaspătul semafor instalat în intersecţie.

Biroul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava informează participanţii la trafic despre faptul că traficul rutier din direcţia Mitocul Dragomirnei spre municipiul Suceava este deviat prin partea dreaptă pe strada Zefirului. De asemenea, participanţii la trafic sunt informaţi că accesul pe strada Grigore Alexandru Ghica se face semaforizat“, se arată într-un comunicat transmis în cursul zilei de azi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava.

Tot ca noutate, pe porţiunea de drum cuprinsă între intersecţia dintre strada Mitocului şi strada Grigore Alexandru Ghica, până la strada Zefirului, circulaţia se desfăşoară în sens unic. Potrivit IPJ, măsurile de reorganizare a traficului rutier în această zonă au fost adoptate în vederea fluidizării circulaţiei.

Menţionăm că încă de la primele ore ale dimineţii traficul s-a desfăşurat cu dificultate în zona podului Iţcani, formându-se cozi atât înspre comuna Pătrăuţi, cât şi pe Calea Unirii, la intersecţia cu strada Traian Vuia.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite