UPDATE Un copil din Dorohoi către preşedintele Băsescu: "Să nu tăiaţi pensia bunicilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu s-a deplasat luni la Dorneşti, judeţul Suceava, şi la Dorohoi, judeţul Botoşani, localităţi puternic afectate de inundaţii.

UPDATE Un copil din Dorohoi către preşedintele Băsescu: "Să nu tăiaţi pensia bunicilor"

Preşedintele Traian Băsescu s-a deplasat în mai multe localităţi din judeţul Suceava şi Botoşani. La Dorohoi, un copil l-a rugat preşedinte să nu taie pensia bunicilor şi a mamei sale.

După Dorneşti, şeful statului s-a deplasat luni la Dorohoi, localitate puternic afectată de inundaţii. "Ce faci mai voinicule? E apa în casa ta?", l-a întrebat preşedintele Băsescu pe un copil în timpul vizitei la Dorohoi, judeţul Botoşani . "S-a scurs", i-a răspuns băiatul. "Dar, vă rog să nu-i tăiaţi pensia lui tătăica, mămăica şi mamei mele", a continuat copilul, potrivit Realitatea Tv.

UPDATE  Băsescu, incomodat de presă la Dorneşti

Ajuns în mijlocul sinistraţilor la Dorneşti, judeţul Suceava, Traian Băsescu s-a arătat deranjat de întrebările jurnaliştilor. Şeful statului le-a cerut SPP-iştilor care îl însoţeau să îl dea la o parte pe un reporter:  "Luaţi-l pe domnul reporter din faţa mea, nu răspund la provocări".

Galaţi: "Dacă digul nu rezistă avem de-a face cu cel mai mare dezastru urban din România după cel de-al Doilea Război Mondial"

Şeful statului s-a aflat în localitatea suceveană şi vineri. Podul de pontoane care este construit la Dorneşti de către militari este o soluţie provizorie până la refacerea podului de pe DN 17 A Siret-Rădăuţi, unde a cedat un pilon, iar circulaţia este blocată de aproape o săptămână. Şeful statului este însoţit de ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Traian Băsescu s-a aflat şi vineri la Dorneşti. Construirea podului de pontoane s-a făcut la sugestia preşedintelui. Ulterior, Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că podul de pontoane pe râul Suceava, în dreptul localităţii Dorneşti, va fi instalat de genişti şi vânători de munte, lucrarea urmând să fie finalizată în aproximativ şapte zile.

Inundaţiile de săptămâna trecută au afectat 81 de localităţi din judeţul Suceava, fiind evacuate 1.610 persoane, 63 de case fiind distruse, un număr de 4.949 de case fiind afectate atât de inundaţii, cât şi de alunecările de teren, iar 602 case fiind izolate, potrivit datelor prefecturii din Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite