Şeful DNA se pregăteşte pentru o nouă operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul şef Adrian-Marius Surdu a fost transportat luni cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Suceava la o clinică specializată din Iaşi.

Motivul îl reprezintă faptul că în oraş nu există un specialist în chirurgie toracică, care să poată face operaţia de care are nevoie procurorul şef.  „Adrian-Marius Surdu va fi suspus astăzi (ieri, n.r.) unui set de analize pentru a putea fi programat la operaţie“, a declarat Dumitru Filipeanu, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi.

„Nu mai sunt om“


Curiosul incident petrecut vineri seară, când şeful DNA, Adrian-Marius Surdu, a fost găsit înjunghiat, i-a şocat pe colegii acestuia. „Nu mai sunt om de câteva zile, de când am aflat ce s-a întâmplat. Puţini ştiu ce riscuri şi responsabilităţi presupune meseria de procuror sau de judecător. Puţini ştiu câte nopţi nedormite sunt până se ia o decizie într-un caz, mai ales cu infractori“, ne-a spus un procuror, care a refuzat să-i fie dezvăluită identitatea.


Cei care se ocupă de dosar aşteaptă ca şeful DNA să se facă bine pentru a primi fişa medicală. „Aşteptăm foaia de internare şi fişa lui pentru a şti cum a ajuns la spital. Toate sunt cu el la Iaşi, aşteptăm să vedem ce ne spun doctorii“, au spus reprezentanţii Parchetului. Chiar dacă magistratul a devenit conştient încă de duminică seară, anchetatorii l-au lăsat să îşi revină complet pentru a-l interoga.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite