Şcolile şi liceele sucevene, monitorizate video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor fi monitorizaţi la şcoală cu ajutorul camerelor video
Elevii vor fi monitorizaţi la şcoală cu ajutorul camerelor video

Poliţia Comunitară va monitoriza imaginile surprinse de acestea şi va interveni acolo unde este cazul.

Primăria Suceava a decis să formeze un comandament special, care se va întruni săptămânal, pentru a monitoriza fenomenul consumului de substanţe etnobotanice. O primă iniţiativă, luată de Primăria Suceava în cursul zilei de vineri, este de a monta camere video de supraveghere la toate unităţile şcolare din municipiu, dar şi în locurile publice.

Primăria va achiziţiona camerele video în perioada următoare

Primarul Ion Lungu a precizat că va achiziţiona în cel mai scurt timp posibil camerele video. După ce acestea vor fi instalate în locaţiile ţintă, Poliţia Comunitară va monitoriza imaginile surprinse de acestea şi va interveni acolo unde este cazul.
Amintim că primarul Ion Lungu va propune votării în şedinţa de Consiliu Local de la finalul acestei luni un proiect prin care se vor interzice magazinele care comercializează produse etnobotanice.

Comandamentul, condus de primarul Ion Lungu, se va întruni din nou săptămâna viitoare pentru a lua măsuri cu privire la limitarea consumului de substanţe etnobotanice. Astfel, se va analiza situaţia persoanelor care au consumat astfel de produse, vor avea loc discuţii între directorii de şcoli şi memebrii comandamentului, dar şi cu patronii de cluburi din municipiu. S-a stabilit ca acţiunile comune de monitorizare să aibă loc atât pe timp de zi, cât şi noaptea.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite