Suceava: Sens unic la pasarela din Şcheia (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, pe traseul pasarela Şcheia-fostul aerodrom-ieşire stânga pe DN 17 se va circula pe sens unic. Proiectul a fost aprobat de consilierii judeţeni în şedinţa de luni, 22 iunie.

Potrivit proiectului aprobat de Consiliul Judeţean în şedinţa de ieri, 400 de metri din DJ 178A au fost transferaţi în domeniul public al statului, în administrarea Ministerului Transporturilor, în vederea înfiinţării unui sens giratoriu şi a două sensuri unice.

Astfel, sucevenii care doresc să ajungă la hypermarketul Real vor fi nevoiţi să ocolească până la sediul Registrului Auto Român, după care se vor putea încadra pe şoseaua principală.

De asemenea, cei care vin dinspre Gura Humorului nu vor mai putea, la ieşirea din parcarea magazinului, să vireze la stânga, ci vor fi nevoiţi să ocolească intersecţia din zona benzinăriei şi să se întoacă prin faţa sediului RAR.

„Este vorba de un fel de sens giratoriu lărgit, care cuprinde fabricile de lapte şi bere”, spune preşedintele CJ, Gheorghe Flutur.

Până la semnarea protocolului de predare-primire a celor 400 de metri, circulaţia se va desfăşura, la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, ca şi până acum.

Deşi edilii judeţeni susţin că modificările urmăresc fluidizarea traficului, mulţi suceveni consideră că iniţiativa va face şi mai dificilă traversarea oraşului.

„Nu folosesşte la nimic. Poate doar să crească cantitatea de nervi şi timpul pe care îl pierzi ca să ieşi din oraş. Încă o prostie, la fel ca multe alte sensuri unice făcute pe străzi”, consideră Viorel, muncitor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite