Scandal între două familii de romi. Mirele a înapoiat mireasa minoră şi cere banii de zestre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dafin M., din oraşul Salcea, s-a răzgândit în privinţa pe motiv că aceasta ar suferi de o anumită boală. Minora a declarat poliţiştilor că a locuit două zile la Dafin M., în orașul Salcea, în urmă cu circa două luni, timp în care au dormit separat și nu au întreținut relații sexuale.

UPDATE ora 13.45: Poliţiştii suceveni au constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu o minoră, pe numele lui Dafin M., de 22 de ani.

Primăria Vereşti a dispus Direcţiei de Asistenţă Socială demararea unei anchete la familia minorei măritată cu tânărul din Salcea. „Am cerut doamnei de la Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei, să facă o anchetă şi să vedem exact ce s-a întâmplat în acest caz. Nu ştim încă despre ce boală ar suferi minora. Oricum, aceasta este o problemă mai veche care se întâlneşte în comunitatea romă“, a declarat Dănuţ Gavriliuc, primarul comunei Vereşti.

Ieri, la ora 09.30, Secția de Poliție Rurală nr. 2 Bosanci a fost sesizată despre faptul că în centrul satului Verești s-a produs o altercație între mai multe persoane de etnie romă.

Totul a pornit de la faptul că Dafin M., din oraşul Salcea, s-a răzgândit în privinţa căsătoriei cu minora B. S., din Vereşti, pe motiv că aceasta ar suferi de o anumită boală, şi îşi vrea banii daţi drept zestre înapoi.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, ieri dimineaţă, între Liza S., de 53 ani, Mandița M., de 30 ani, şi Cezar M., toți din orașul Salcea, şi Nicu S., de 36 ani, din comuna Verești, s-a produs o altercație, iar Mandița M. ar fi fost lovită de către Nicu S. 

A fost audiată şi minora B. S., de 13 ani, care, în prezența tatălui său, a declarat că a locuit două zile la Dafin M., în orașul Salcea, în urmă cu circa două luni, timp în care au dormit separat și nu au întreținut relații sexuale.

În perioada cât a locuit la cealaltă familie nu a fost agresată, însă mama lui Dafin M. a observat că minora ar fi suspectă de o boală și din acest motiv fiul ei nu a fost de acord să se căsătorească cu minora, trimițând-o la locuința părinților săi, din comuna Verești. Fiind audiat tatăl său, a refuzat categoric ca minora să fie examinată din punct de vedere medico-legal“, a precizat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Ieri, în jurul orei 09.20, tatăl minorei, Nicu S., s-a întâlnit cu fratele lui Dafin M., pe nume Cezar M., cu care a avut un conflict verbal care a degenerat într-o altercaţie. Motivul ar fi fost că fostul mire nu şi-a primit 7.000 de lei din suma de bani pe care a dat-o familiei minorei drept zestre. 

În momentul intervenției poliției, cei în cauză s-au împăcat și au refuzat să depună plângeri.„Au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în cuantum de 200 de lei Cezar M. Şi Nicu S.“, a precizat Bogdana Crăciun.

A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului Suceava referitor la situația minorei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite