Şase dintre cele opt persoane ridicate de DIICOT au fost arestate pentru 24 de ore (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei opt sunt bănuiţi că făceau parte dintr-o grupare de traficanţi de ţigări.

Mai citeşte şi: Suceava: Reţea de contrabandişti de ţigări, anihilată de lucrătorii DIICOT

Opt persoane au ajuns ieri pe mână procurorilor după ce au fost arestate în urma a 10 percheziţii ce au avut loc încă de dimineaţă în trei localităţi din judeţ.

Acestea, membre ale unui grup de traficanţi de ţigări, erau urmărite de aproximativ jumătate de an, poliţiştii având dovezi că grupul funcţiona încă din decembrie 2009.

Aseară cei opt au fost aduşi la Parchet, unde audierile au continuat până târziu în noapte, procurorii încercând să stabilească întreaga lor activitate infracţională.

În urma audierilor pe numele a şase dintre cele opt persoane au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 24 de ore, acestea urmând ca astăzi să fie prezentante instanţei pentru emiterea unor mandate pentru 29 de zile, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea iar un altul a fost eliberat.

„Au fost aduse opt persoane. Şase au fost reţinute pentru 24 de ore, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea iar unuia i s-a dat drumul după ce a fost audiat”, a declarat Marius Cazac, procuror şef DIICOT Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite