Suceava: Şase străzi închise o lună pentru lucrări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Şase străzi închise o lună pentru lucrări
Suceava: Şase străzi închise o lună pentru lucrări

Şoferii vor trebui să găsească o rută ocolitoare pentru zona Piaţa Mare – cartierul Obcini de miercurea viitoare. Şase străzi, Petru Rareş, Vasile Alecsandri, Armenească, Dragoş Vodă,

Şoferii vor trebui să găsească o rută ocolitoare pentru zona Piaţa Mare – cartierul Obcini de miercurea viitoare. Şase străzi, Petru Rareş, Vasile Alecsandri, Armenească, Dragoş Vodă, George Enescu şi Dobrogeanu-Gherea, vor fi închise pentru reparaţii la reţeaua de termoficare. Şi pietonii vor fi încurcaţi de şantier deoarece muncitorii vor sparge şi trotuarele. Astfel, pe traseul Piaţa Mare – D.Gherea se lucrează pe spaţiul carosabil, iar pe bulevardul George Enescu se va interveni pe trotuar, începând de la Centrul de Calcul şi până în zona Maraton.

Lucrările de modernizare vor dura o lună

Tot pe bulevardul Enescu o altă echipă de muncitori va face săpături de la staţia de autobuz Mobilă şi va continua pe Calea Obcinilor, până pe strada Corneliu Coposu. Oficialii Primăriei Suceava au anunţat că toată reţeua de termoficare de pe cele şase străzi va fi înlocuită, iar lucrările vor dura aproximativ o lună.

„Vom începe lucrările simultan pe toate aceste zone pentru a reduce timpul de execuţie al acestora. Înlocuirea reţelei de termoficare va dura aproximativ o lună, însă ne putem aştepta la eventuale prelungiri, în funcţie de ce probleme întâlnim pe teren, cum ar fi conducte ale altor proprietari, blocuri de beton sau altele”, a declarat Viorel Seredenciuc, viceprimarul municipiului Suceava. Lucrările de înlocuire a conductelor de termoficare se întind pe o lungime de peste cinci kilometri, iar societăţile care execută înlocuirea acestora sunt firmele Incom şi Conest din Iaşi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite