Şapte reţinuţi în urma descinderilor de ieri din zona Gura Humorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
39 de percheziţii au fost făcute ieri în Gura Humorului şi zona limitrofă a judeţului
39 de percheziţii au fost făcute ieri în Gura Humorului şi zona limitrofă a judeţului

Din cele 31 de persoane aduse ieri la sediul DIICOT Suceava, şapte au fost reţinute, iar cinci au primit interdicţia de a nu părăsi localitatea.

În urma descinderilor de ieri efectuate de poliţiştii suceveni sub coordonarea procurorilor DIICOT Suceava, 31 de persoane au fost aduse la audieri. În urma audierilor, şapte dintre ei au fost reţinuţi, iar cinci au primit interdicţia de a nu părăsi localitatea.

Printre cei reţinuţi se numără Vasile - Tiberiu Flocea, zis Baia, Alexandru Constantin Flocea, zis Ali, Ştefan George Flocea, zis Pletosul, Marian Catrinari, George Ciubotar, Eugen Lucuţar, zis Gimel şi fraţii Pitişciuc urmând ca instanţa să se pronunţe azi dacă vor rămâne sau nu după gratii.

UPDATE FOTO 39 de percheziții la Suceava. Peste 30 de persoane au fost aduse la audieri

Fraţii George Ştefan Flocea şi Alexandru Constantin Flocea, precum şi Marian Catrinar, se aflau deja în arest de câteva săptămâni pentru o tentativă de omor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Suceava, procurorii urmăreau activitatea celor implicaţi în acest dosar încă din luna ianuarie 2010. Membri grupării cereau taxă de protecţie patronilor de societăţi comerciale, transportatorilor de persoane și micilor intreprinzători.

Vom reveni cu amănunte.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite