Şapte candidaţi pentru un loc de ales local în Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Electoral Judeţean a finalizat înscrierile pentru alegerile locale din 10 iunie 2012, validând candidaturile după finalizarea tuturor contestaţiilor.

Peste 11.000 de persoane s-au înscris în cursa electorală, fie din partea unor partide, fie pe cont propriu, în calitate de independenţi.

Pentru posturile de preşedinte al Consiliului Judeţean, primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni s-au înregistrat nu mai puţin de 11.042 de candidaturi din partea formaţiunilor politice care participă la alegeri, la care se mai adaugă zeci de candidaturi ale independenţilor.

Şi asta în condiţiile în care în cele 114 localităţi ale judeţului vor fi aleşi 1.528 de consilieri locali, la care se adaugă primarii şi cei 35 de consilieri judeţeni, respectiv preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Asta înseamnă o concurenţă de aproximativ şapte oameni pentru o funcţie de ales în judeţ.

La alegerile locale din judeţul Suceava vor participa 30 de partide şi alianţe politice. Cei mai puţini candidaţi, câte şapte, vor fi din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din România şi a Asociaţiei Italienilor din România.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Suceava despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite