SUCEAVA Va înfrunta cel mai puternic om din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Ignat îl va înfrunta pe polonezul Mariusz Zbigniew Pudzianowski
Gheorghe Ignat îl va înfrunta pe polonezul Mariusz Zbigniew Pudzianowski

Suceveanul Gheorghe Ignat se pregăteşte să-l înfrunte pe Mariusz Zbigniew Pudzianowski. Pregătiri pentru o înfruntare decisivă a unui sportiv din Suceava. Gheorghe Ignat, de 27 de ani, zis „Ursul Carpatin“, fost practicant de lupte, actualmente intrat în circuitul MMA, se va lupta anul viitor cu polonezul Mariusz Zbigniew Pudzianowski.

 Acesta a primit cinci ani la rând distincţia de „cel mai puternic om din lume“. Întâlnirea coloşilor va avea loc pe 17 martie 2012 în Sala Polivalentă din Târgovişte, într-o gală organizată în premieră în România de către International Fighting Championships (IFC), o organizaţie de arte marţiale mixte (MMA) din America.

A primit porecla „Ursul Carpatin“ în SUA

Suceveanul Gheorghe Ignat spune că palmaresul adversarului său nu-l sperie câtuşi de puţin. „Am intrat deja în pregătiri. Am avut o mică accidentare, dar acum sunt refăcut 100%. Două-trei antrenamente pe zi, câteva stagii de pregătire şi în străinătate, iar pe 17 martie o să fiţi mândri de mine“, a declarat Ignat.


Omul pe care-l va înfrunta în cuşcă este Mariusz Zbigniew Pudzianowski, de 34 de ani, un luptător polonez care a debutat în artele marţiale mixte în 2009, fiind considerat cel mai bun culturist care a concurat vreodată în istoria acestui sport.


Suceveanul a fost considerat unul dintre cei mai promiţători sportivi de lupte. La 17 ani era deja în lotul de seniori al României, iar la 20 de ani adunase deja 22 de medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale de greco-romane. Ulterior, s-a decis să părăsească acest sport şi a plecat peste Ocean, unde s-a dedicat meciurilor din cuştile MMA, primind şi numele de scenă „Ursul Carpatin“. Are la activ patru victorii în această competiţie, iar de la sfârşitul anului trecut când a revenit în România a mai susţinut două meciuri, ambele câştigate în faţa unor sportivi din Ungaria şi din Moldova.


Detaliile meciului din luna martie a anului viitor urmează să se perfecteze zilele următoare, când reprezentanţii celor doi sportivi se vor întâlni. „Săptămâna viitoare, urmează să vină reprezentanţii acestei organizaţii să semnăm contractul. Deja sala a fost rezervată. Lupta dintre noi va fi Main Event-ul galei“, a precizat „Ursul Carpatin“. În cadrul aceleiaşi gale, vor mai avea loc şi alte meciuri, sportivii care vor intra în cuşcă urmând să fie selectaţi chiar de Ghiţă Ignat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite