SUCEAVA: Octagenară zdrobită de trei maşini la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un groaznic accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Vama. Şoferul a fugit de la faţa locului, dar a fost găsit de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor, Maria. L (86 de ani) mergea spre casă, pe marginea drumului care traversează localitatea Vama, la 15 minute după miezul nopţii. Ea a fost accidentată de un autoturism, al cărui şofer şi-a continuat drumul fără să se intereseze de soarta victimei.

În urma impactului, femeia a fost aruncată pe contrasens, unde a fost lovită de o autoutilitară condusă de Virgil R. (51 de ani) din Câmpulung Moldovenesc. În secundele următoare, bătrâna a fost lovită şi de autoturismul condus de Vasile A. (46 de ani) din comuna Boroaia. Femeia a murit pe loc.

Poliţiştii au găsit maşina care a accidentat-o iniţial pe femeie. Autoturismul era abandonat după pasajul de trecere la nivel cu calea ferată de pe strada Voroneţ din oraşul Gura Humorului. Pe baza numărului de înmatriculare, a fost identificat şoferul care a produs accidentulşi apoi a fugit. Pe numele lui Nicolae C. (39 de ani), oamenii legii au întocmit un dosar pentru ucidere din culpă şo părăsirea locului accidentului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite