S-a urcat într-o maşină de ocazie şi era să fie violată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fata s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să scape. Foto arhivă
Fata s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să scape. Foto arhivă

Asta a păţit o tânără de 19 ani, din Vama, după ce aseară, în jurul orei 18.00, s-a urcat într-o maşină de ocazie pentru a merge acasă. După numai câţiva kilometri bărbatul a oprit pe un drum lăturalnic şi a încercat să o violeze pe tânără.

Alexandra A. a sunat ieri, la ora 19.02, prin 112 la Poliţia municipiului Gura Humorului spunându-le poliţiştilor că a fost victima unei tentative de „viol“.

"Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că la ieri, 28 noimebrie, la ora 17.45, victima a plecat cu o maşină de ocazie din municipiul Suceava, spre domiciliu, însă  bărbatul de la volan a oprit pe un drum lăturalnic de la ieşirea din comuna Ilişeşti, încercând să o violeze. Victima a ripostat, iar agresorul a dus-o cu autoturismul până în oraşul Gura Humorului, unde a lăsat-o să plece, ameninţând-o să nu facă plângere" a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Poliţia oraşului Gura Humorului a transmis imediat caracteristicile autoturismului patrulelor din teren, astfel reuşindu-se oprirea în trafic a bărbatului pe raza comunei Şcheia, şoferul fiind identificat în persoana lui Daniel Poroch, de 35 ani din municipiul Suceava. Poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, acesta având o concentraţie de 0,61 mg./l în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a început urmărirea penală faţă de suspect pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de „viol” și  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge”.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de  arestare preventivă. Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite