S-a răsturnat cu mașina din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un bărbat a fost grav rănit, iar mașina a fost distrusă în proporție de 40%. Accidentul s-a petrecut în această dimineață pe raza localităţii Podeni, comuna Buneşti, pe DN2, la kilometrul 416+300.

La sosirea militarilor din cadrul ISU Suceava, un autoturism marca Dacia Solenza, se afla răsturnat pe cupolă, în șanț, în afara părţii carosabile, un bărbat în vârstă de 50 de ani, fiind încarcerat între fiarele mașinii.

"La locul evenimentului se aflau trei lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" - Suceava care, fiind în trecere, s-au oprit şi au asigurat măsurile P.S.I., cu ajutorul unor stingătoare portabile, deoarece, din rezervorul autoturismului răsturnat se scurgea benzină", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

În autoturismul condus de Ovidiu A. se mai aflau încă patru pasageri, un bărbat în vârstă de 50 de ani, fiind grav rănit. Pompierii au descarcerat bărbatul prins în interiorul maşinii, l-au transportat la autosanitara Serviciului de Ambulanţă Judeţean, concomitent, luând măsuri de stopare a scurgerilor de combustibil, deconectare a bornelor de la baterie şi spălare a căilor rutiere de carburanţi şi lubrifianţi.

Autoturismul a fost avariat în proporţie de 40%, iar traficul pe DN2 a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite