Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei. Război afaceriştilor cu ouă de Paşt. Program special pentru participanţii la olimpiadele naţionale găzduite de şcolile sucevene în vacanţa de Paşti. Emil Boc vizitează şoseaua de centură a Sucevei şi firma Doxar

Război afaceriştilor cu ouă de Paşte


Pentru că în perioada sărbătorilor pascale ouăle sunt la mare căutare, conducerea Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Suceava a atras atenţia tuturor să fie atenţi la ceea ce cumpără. Inspectorii sanitar-veterinari vor fi drastici cu cei care vor aduce pe piaţă marfă din spaţiul comunitar.


Citiţi mai multe pe evenimentul.ro


Program special pentru participanţii la olimpiadele naţionale găzduite de şcolile sucevene în vacanţa de Paşti


Participanţii la olimpiadele naţionale organizate în judeţ în timpul vacanţei pascale vor vizita mănăstirile din Bucovina. În vacanţa de Paşti, patru colegii din judeţul Suceava vor fi gazdele a 5 olimpiade naţionale. „Peste 1000 de copii vor fi prezenţi în judeţul Suceava”, a declarat marţi, adjunctul IŞJ Suceava, Vasile Monacu, precizând că elevii vor avea parte şi de un program de vizitarea a mănăstirilor din Bucovina.


Citiţi mai multe  pe newsbucovina.ro


Emil Boc vizitează şoseaua de centură a Sucevei şi firma Doxar


Mai mulţi membri ai Executivului de la Bucureşti, în frunte cu prim-ministrul Emil Boc, sunt aşteptaţi, joi, într-o vizită de lucru de cîteva ore în judeţul Suceava. Conform unor surse oficiale, premierul Boc ar urma să vină împreună cu miniştrii Elena Udrea, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cseke Attila, Daniel Funeriu, Cătălin Predoiu şi Gabriel Sandu.


Citiţi mai multe pe suceava-news.ro

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite