Suceava: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Revista presei locale
Suceava: Revista presei locale

Cele mai imoprtante titluri ale dimineţii.

Fără utilaje de dezăpezire la iarnă pe câteva drumri judeţene

În jur de 270 din cei 1.080 kilometri de drumuri de rang judeţean nu se vor bucura de prea mare atenţie la iarnă. Cel puţin aşa prevede o hotărîre a deliberativul judeţean, referitoare la protecţia drumurilor publice pe timp de iarnă, combaterea lunecuşului şi înzăpezirii, precum şi la încadrarea căilor de comunicaţie judeţene pe niveluri de viabilitate.

Sursa: Evenimentul.ro

Sucevenii nemulţumiţi de serviciile funcţionarilor publici din primării

Sucevenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de funcţionarii publici din administraţia locală. Aşa reiese dintr-o statistică a Prefecturii Suceava cu privire la petiţiile adresate instituţiei de către cetăţeni. Astfel dacă în perioada ianuarie octombrie 2008 din totalul petiţiilor reclamaţiile la adresa funcţionarilor din primării reprezentau 3,8% în perioada similară a acestui an procentul a crescut ajungând la circa 6%.

Sursa: Suceava-news

Pregătiri pentru înscrierea la bacalaureat

Înscrierile la examenul de Bacalaureatul din acest an şcolar vor avea loc luna viitoare, decalajul susbstanţial datorându-se modificărilor survenite în ultima perioadă. Astfel, elevii suceveni din clasele terminale din cele peste 30 de licee din judeţ vor trebui ca în perioada 14- 18 decembrie să se înscrie la examen.

Sursa: NewsBucovina

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite