Suceava: Start la rezervările pentru Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Start la rezervările pentru Revelion
Suceava: Start la rezervările pentru Revelion

Agenţiile de turism au lansat ofertele pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă

Sucevenii pot petrece, cu 300 de euro de persoană, patru zile în Bucovina, la o pensiune de patru margarete, sau şase zile într-o staţiune din Alpi, la un hotel de trei stele.

Agenţiile de turism au lansat pachetele pentru vacanţa de iarnă, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele. Preţul variază în funcţie de locaţie, condiţii, de numărul de zile, de stele sau margarete.

Cei care-şi doresc să petreacă noaptea dintre ani pe plai bucovinean pot alege între Suceviţa, Putna şi Vama. Costul unui pachet care iclude patru nopţi de cazare, pensiune completă la patru margarete în oricare dintre cele trei localităţi sucevene  se ridică la 280 euro de persoană.

Oferte mai ieftine peste hotare

În zona Gura Humorului, Voroneţ, Mănăstirea Humorului, patru nopţi cu pensiune completă ajung la 1.150 de lei de persoană. „De Revelion merg la Vama. În ţară e mai bine pentru că românii ştiu să petreacă. Friptura la proţap şi vinul sunt cele mai bune din lume şi nu le-aş înlocui cu nimic“, a declarat Daniel Popescu, agent de vânzări. Ofertele în străinăte au preţuri mai atractive. Astfel, puteţi alege între Salzburg, Viena, ori una dintre staţiunile din Alpi, iar costul unui pachet de şase zile, cazare la un hotel de trei stele, porneşte de la 250 de euro.

De asemenea, agenţiile de turism sucevene oferă şi destinaţii exotice, iar preţurile cresc proporţional cu distanţa. „Celor care doresc să petreacă Revelionul în locuri exotice le oferim un concediu în Thailanda. Preţul pachetului este de 1.175 de euro şi include zece zile de cazare la un hotel de patru stele, transport cu avionul, masa zilnică, precum şi diverse excursii prin Bangkok şi alte locuri“, a declarat Ioana Tocilescu, agent de turism. Unii suceveni s-au simţit atât de bine în anii trecuţi, încât rămân fideli aceleiaşi destinaţii.

„De câţiva ani eu, soţul şi un cuplu mergem în Franţa de Revelion. Mergem cu maşina noastră şi ne cazăm la un hotel dintr-un orăşel din apropierea Parisului. Când începe petrecerea, mergem în Paris şi apoi ne întoarcem la hotel. Vedem două oraşe şi, în plus, economisim cam 400 de euro“, a spus Maria Frunză, economistă.

Clienţii, în expectativă

Deşi agenţiile de turism se întrec în oferte, sucevenii nu s-au înghesuit încă să rezerve un loc într-una dintre destinaţiile propuse de aceştia. „Până acum, un singur cuplu a făcut rezervare. Majoritatea vor  veni în luna noiembrie, pentru că atunci vor şti exact când au concedii şi de câţi bani dispun“, a precizat Ioana Tocilescu, agent turism.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite