Restricţii la intrarea în România dinspre Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Condiţiile meteo din ultima perioadă au dus la restricţionarea traficului dintre Ucraina şi România prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret pentru vehiculele cu o masă mai mare de 7,5 tone.

Potrivit comunicatului remis de Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, ca urmare a restricţiilor de circulaţie impuse pe o serie de drumuri naţionale din România, toate autocamioanele care vin dinspre Ucraina sunt dirijate în parcările adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Siret subordonat Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Percheziţii la casele contrabandiştilor de ţigări din Suceava UPDATE

„Poliţiştii de frontieră asigură în permanenţă sprijin participanţilor la trafic şi împreună cu autorităţile competente acţionează în comun în vederea intervenţiei în caz de urgenţă", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis marţi, începând cu ora 10.00, ca traficul pentru vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe sensul de intrare în România prin PTF Siret să fie restricţionat, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite