Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Hathor va concerta pentru rock-erii din Suceava
Trupa Hathor va concerta pentru rock-erii din Suceava

Teatru pentru copii la Iulius Mall

Părinţii care vor dori să-şi scoată copiii din casă de Florii, sau cei care doresc să le sărbătorească numele de floare, au locul ideal pentru distracţie. Iulius Mall organizează duminică, 28 martie, cu începere de la ora 12.00, un teatru pentru cei mici. Spectacolul va avea loc la parterul complexului comercial, într-un cadru special amenajat. Trupa Puppet îi va încânta pe prichindeii care vor dori să se întâlnească cu alţi eroi din basme sau poveşti populare.

Death black metal în Discoteque Vox   
Iubitorii de rock din Suceava sunt aşteptaţi sâmbătă, 27 martie, cu începere de la ora 20.00, la un concert cu trupele Hathor din Galaţi şi Nocturnal Fall din Suceava. Prima trupă este adepta stilului death black metal, iar cea de-a doua a  stilului symphonic metal. Diferenţa constă în folosirea unor instrumente muzicale specifice muzicii clasice. Concertul va avea loc în Discoteque Vox Suceava, aflată pe strada Ştefan cel Mare numărul 20A, în incinta Casei de Cultură. Intrarea este liberă.

Petrecere tribală pentru suceveni
Club Babylon din Suceava vă invită la o petrecere cu ghirlande şi confetti. Intitulat „Tribal Party“, evenimentul are loc vineri, 26 martie, cu începere de la 22.00. Cei mai buni dansatori vor primi cadouri surpriză din partea organizatorilor. Mai exact, vor fi premiaţi cu whisky şi vor fi martorii unui show de animaţie. Localul unde are loc evenimentul se află în centru, la parterul Hălii centrale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite