Recomandări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţie de reptile vii la muzeul naturii
Expoziţie de reptile vii la muzeul naturii

Icoane pe sticlă şi vitralii la mall

Mall-ul de pe Lunca Sucevei găzduieşte în această lună o expoziţie de artă religioasă, cu icoane şi obiecte unicat cu tematică bisericească. Icoanele sunt realizate în tehnica mozaicului fin Georgies, a vitraliului şi a sticlei fuzionate. La parterul mall-ului vizitatorii pot admira zeci de mozaicuri şi vitralii. Expoziţia este deschisă până pe 31 martie.

Reptile vii la Muzeul Naturii 

Muzeul de Ştiinţe ale Naturii găzduieşte în această lună o expoziţie inedită, intitulată „Reptile vii“. Aici, vizitatorii pot găsi 70 de exemplare din diferite specii, aduse de pe toate continentele lumii. Aceasta este cea mai mare colecţie de reptile din ţară, la ora actuală. Sucevenii interesaţi pot găsi vipere africane, vipere asiatice, cobre, şerpi cu clopoţei, anaconda, pitoni, boa, caimani şi tarantule. Programul de vizitare începe la ora 10.00 şi se termină la ora 18.00. Preţul unui bilet pentru preşcolari, elevi, studenţi şi pensionari este 4 lei, iar pentru adulţi este 6 lei.

Obiecte handmade pentru suceveni

În acest sfârşit de săptămână sucevenii au ocazia să meargă la Târgul de Obiecte Handmade din incinta mall-ului de pe Lunca Sucevei. Evenimentul se desfăşoară în perioada 13-14 martie. Aici vor fi prezenţi artizanii de bijuterii, accesorii şi obiecte de decor. Preţurile bijuteriilor variază între 5 lei, pentru o pereche de cercei confecţionaţi din mărgele sau plastelină întârită, până la 30 de lei, pentru coliere din pietre semipreţioase. Tot la târgul de obiecte handmade sucevencele pot găsi accesorii vestimentare precum curele sau poşete din piele întoarsă, cu modele florale sau cusute cu mărgele. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite