Razie în Suceava pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice. 140 de suceveni au fost sancţionaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De asemenea, poliţiştii suceveni au confiscat 130 de pachete de ţigări de contrabandă, iar 17 persoane au fost amprentate, fotografiate şi introduse în aplicaţia „Imagetrak”. La razie au participat  98  poliţişti, 14 jandarmi, 5 lucrători SIR.

Toată acţiunea a fost organizată de Poliţia Municipiului Suceava care a urmărit asigurarea ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, a consumului şi comercializării de plante etnobotanice,  siguranţa şi fluidizarea traficului rutier.

În urma raziei au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 36.000 lei. 130 de pachete de ţigări de contrabandă, cinci litri de alcool, deodorante şi mai multe bunuri industriale au fost confiscate, toate în valoare de 1.820 lei.

17 persoane au fost amprentate, fotografiate  şi introduse în aplicaţia „Imagetrak”, din care 15 fiind prinse cum vindeau mai multe produse pe aleea din faţa pieţii centrale. Pe lângă acestea, poliţiştii au verificat 29 de societăţi comerciale, nouă baruri şi terase, trei ateliere de reparaţii şi două săli de jocuri, iar 164 de şoferi au fost opriţi pentru control, la trei reţinându-li-se permisele. La razie au participat  98  poliţişti, 14 jandarmi, 5 lucrători SIR.   

„Cadrele de poliţie au avut în vedere şi Planul Cadru de Acţiune pe linia poliţiei rutiere pentru a acţiona în sistem integrat, lucrători de ordine publică şi poliţie rutieră, acţionând prioritar pe linia prevenirii conducerii autoturismelor sub influenţa băuturilor alcoolice, cât şi a prevenirii actelor de contrabandă cu ţigări şi alcool”, a explicat Alin Botezat, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite