Suceava: Razie cu poliţie şi hingheri pentru trei câini jigăriţi (GALERIE VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Razie cu poliţie şi hingheri pentru trei câini jigăriţi (GALERIE VIDEO)
Suceava: Razie cu poliţie şi hingheri pentru trei câini jigăriţi (GALERIE VIDEO)

După aproximativ un an de chin, locatarii blocului 120 de pe strada Amurgului au scăpat aseară de mirosul de excremente şi de zarva produsă de cei trei câini ai vecinei lor de la etajul patru.

După aproximativ un an de chin, locatarii blocului 120 de pe strada Amurgului au scăpat aseară de mirosul de excremente şi de zarva produsă de cei trei câini ai vecinei lor de la etajul patru. „Încă de acum un an locatarii blocului s-au plâns de problemele pe care le cauzează Aurelia Ungureanu, pensionară, care-şi creşte patrupedele printre resturi de mâncare şi excremente“, a declarat Dinu Cozaciuc, şef serviciu în cadrul Poliţiei Comunitare.


Înjurături şi îmbrânceli


Pentru a rezolva problema, un echipaj al Poliţiei Comunitare, însoţit de reprezentanţi ai Primăriei, au mers aseară, la ora 20.00, la apartamentul femeii. Deşi iniţial pensionara a cooperat cu aceştia, în momentul în care hingherii au vrut să ia câinii, femeia a încercat să se baricadeze împreună cu animalele în cameră, sperând că astfel va rămâne cu acestea.
Un moment tensionat a avut loc când, aflat cu un câine în braţe, unul dintre hingheri a fost înjurat şi îmbrâncit de bătrână. „Nu-i lua! Nu sunt ai tăi“, s-a răstit Aurelia Ungureanu. În cele din urmă, reprezentanţii Poliţiei Comunitare şi ai Primăriei au reuşit să ia animalele şi să le ducă la adăpost.


Conform vecinilor, din momentul în care au fost aduse în apartament, patrupedele nu au mai fost scoase din casă, fiind prizoniere într-o cameră neîncălzită şi insalubră. „Nu ştiu cum putea respira în camera asta. Peste tot vezi doar excremente şi resturi de mâncare. Din câte ştiu, aceste animale nu au fost scoase din casă. Le-a adus de mici şi de atunci au rămas închise aici“, a declarat una dintre vecinele femeii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite