Rădăuţi intră în sărbătoare timp de 4 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 1-4 iulie rădăuţenii vor sărbători Zilele Oraşului. Deschiderea va fi la ora 10.00, când vor fi primiţi la Primărie invitaţii. De la ora 14.00, la Casa de Cultură, oficialităţile vor întâlni grupurile participante la Festivalul Internaţional de Folclor „Arcanul“, ediţia a XIX-a, în timp ce la baza sportivă va avea loc un concurs de lupte greco-romane.

Vineri, la sediul Bibliotecii Municipale „Tudor Flondor“,  vor avea loc lansări de carte, iar la Galeria de Artă va fi deschisă o expoziţie de fotografie. De la ora 15.00, în parcarea centrală, va fi organizat un meci de baschet de stradă, iar parada cântecului, dansului şi portului popular cu formaţiile participante la Festivalul „Arcanul“ va începe de la ora 18.00. Sâmbătă seara, fanii Direcţiei 5 şi ai Andreei Bănică îi vor putea asculta de la ora  18.00.


Seara se va termina cu un foc de artificii, iar Zilele Oraşului vor fi încheiate duminică, de ora 14.00, cu festivitatea de premiere a participanţilor la Festivalul „Arcanul“.


„Am redus simţitor cheltuielile cu organizarea acestei sărbători. Din cei 171.000 de lei, 80.000 de lei sunt din bugetul Casei de Cultură, 82.000 din sponsorizări şi 9.000 de lei din taxa de ocupare a domeniului public“,
a explicat Silviu Ursescu, preşedintele comisiei de organizare a evenimentului. În anii anteriori, se cheltuiau în jur de 200.000 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite