Suceava: Puţine donaţii pentru familiile nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima zi de desfăşurare a campaniei „Suflet bucovinean”, sucevenii au ocolit cortul în care voluntarii aşteptau cu nerăbdare venirea donatorilor. Campania a fost iniţiată de Asociaţia

În prima zi de desfăşurare a campaniei „Suflet bucovinean”, sucevenii au ocolit cortul în care voluntarii aşteptau cu nerăbdare venirea donatorilor. Campania a fost iniţiată de Asociaţia „Sfânta Ana”, „Juventus” şi Fundaţia „Ana”, în parteneriat cu Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură pentru a-i ajuta pe oamenii cu probleme financiare. Până pe 28 iunie, voluntarii Fundaţiei „Ana” pot fi găsiţi în fiecare zi la cortul amplasat în parcarea Shopping City, între orele 09.00 şi 18.00.

Sucevenii pot face donaţii în bani, îmbrăcăminte, încălţăminte şi aparatură electrocasnică pentru familiile nevoiaşe din judeţ. Primele ajutoare au venit din partea unei bătrâne care a strâns câteva lucruri din casă şi le-a adus aici pentru a le dona celor sărmani.

„Lipsa oamenilor la această acţiune de caritate se poate explica doar prin faptul că aceştia au fost afectaţi de criza financiară şi acum se gândesc de două ori înainte să renunţe la bunuri. Poate au şi alte preocupări decât să participe la acţiuni caritabile”, a declarat Dragoş, unul dintre voluntari. Membrii Asociaţiei „Sfântul Ioan” se aşteptau la o prezenţă mai mare din partea sucevenilor, obişnuiţi deja cu astfel de campanii după inundaţiile care au avut loc în ultimii ani şi care au lăsat pe drumuri zeci de familii.

„Una este să ajuţi un om nenorocit de forţele naturii şi alta e să dai cuiva doar pentru că nu are bani. În perioada asta fiecare o duce mai greu decât de obicei” , ne-a spus Marinica Cojocaru, confecţioneră.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite