Punte de scânduri de lemn, improvizată peste frontiera de stat pentru traficul de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inventivitatea contrabandiştilor de ţigări nu are limită, iar acest lucru a fost dovedit de ultima captură făcută de poliţiştii de frontieră din Rădăuţi.

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a observat în zona Bilca mai mulţi indivizi care transportau colete voluminoase dinspre frontiera de stat a României cu Ucraina către un autoturism parcat în apropiere.

Oamenii legii au încercat să-i reţină pe suspecţi, dar aceştia au încercat să fugă. Şoferul maşinii a plecat în mare viteză, fără a opri la somaţiile poliţiştilor de frontieră. În aceste condiţii, s-au tras opt focuri de armă către maşina fugarului.

În cele din urmă, maşina a fost oprită, iar trei persoane, printre care şi o femeie, au fost reţinute. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit patru baxuri de ţigări de contrabandă, în valoare de 15.000 de lei, introduse ilegal în România.

Pentru a nu lăsa urme în timp ce treceau peste fâşia verde dintre România şi Ucraina, contrabandiştii îşi încropiseră din scânduri o punte, peste care treceau cu tot cu coletele de ţigări. Suspecţii sunt cercetaţi penal acum pentru contrabandă cu ţigări.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite