Proxeneţi săltaţi cu mascaţii la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost încătuşaţi
Suspecţii au fost încătuşaţi

Mai mulţi indivizi acuzaţi de trafic de minori şi proxenetism au fost ridicaţi luni dimineaţă de procurorii şi poliţiştii de la Crimă Organizată din Suceava.

Capul reţelei este un individ de 35 de ani, din municipiul Suceava, iar reţeaua era monitorizată de aproape doi ani. Principalul suspect, împreună cu an alt tânăr din comuna Ipoteşti, au racolat trei minore din Suceava şi una din Iaşi, pe care le-au obligat să se prostitueze.

Mai întâi, fetele au fost silite să se culce prin diferite locaţii din judeţul Suceava, iar mai apoi au fost duse şi vândute ca nişte sclave în bordelurile din Germania. Pentru că victimele erau minore, membrii reţelei le-au falsificat actele de identitate. După ce fetele au fost găsite de autorităţile germane, trei dintre suspecţi au fugit în Spania, unde au continuat să aibă aceleaşi preocupări, o altă tânără din Iaşi căzând victimă.

Dezvăluirile unei proxenete: „Am exploatat 300 de femei în toată Europa“ VIDEO

Luni dimineaţă, oamenii legii au efectuat şapte percheziţii, în Suceava şi Neamţ, ocazie cu care au fost ridicate trei laptop-uri, un calculator, 10 hard disk-uri, opt telefoane mobile, opt carduri de memorie, suma de 2.000 euro, precum şi mai multe înscrisuri cu valoare probatorie în cauză. Patru dintre suspecţi au fost duşi la sediul DIICOT Suceava pentru audieri.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite