Proiect: gazon verde, bănci, alei şi piste de alergare de-a lungul râului Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râul Suceava ar urma să fie amenajat pentru distracţie
Râul Suceava ar urma să fie amenajat pentru distracţie

Conducerea Primăriei Suceava a anunţat că intenţionează să depună un plan complex pentru râul care traversează oraşul. Valoarea investiţiei pe care Primăria Suceava doreşte să o promoveze se ridică la 20 de milioane de euro.

Conducerea Primăriei Suceava a anunţat că intenţionează să depună un plan complex pentru râul care traversează oraşul. În afara unor diguri de protecţie care vor avea o lungime de 10 km, se intenţionează ca în paralel să fie amenajate şi zone pentru agrement. Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a detaliat ce anume prevede acest proiect.

Având în vedere că râul Suceava desparte oraşul în două, pe lângă lucrările de îndiguire vrem să prindem în proiect şi dezvoltarea unei zone de agrement - cu apă curată, gazon verde, bănci, alei, piste de alergare", a precizat Ion Lungu.

Proiectul va fi depus la Ministerul Mediului, în cadrul strategiei naţionale privind managementul riscului la inundaţii, cu finanţate în perioada 2007-2013. Valoarea investiţiei pe care Primăria Suceava doreşte să o promoveze se ridică la 20 de milioane de euro.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru stiri proaspete din regiune.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite