Program cu publicul normal la APIA Suceava în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionarii publici ai APIA Suceava au venit azi la muncă şi vor veni şi mâine pentru a fi la dispoziţia fermierilor care nu şi-au depus cererile pentru subvenţii.

Nu mai puţin de 53.500 de cereri erau înregistrate aseară la APIA Suceava. Pentru a veni în sprijinul fermierilor suceveni, conducerea APIA a decis ca angajaţii instituţiei să lucreze şi în acest weekend, între orele 8.00 – 16.00, pentru ca oamenii să poată depune cererile de subvenţii.

Am stat până azi-noapte să verificăm cererile pentru că aplicaţia în care lucrăm funcţionează mai bine seara. Sunt foarte mulţi fermieri noi care nu au mai depus până acum cereri de subvenţii”, a explicat Angela Coroleucă, directorul executiv al APIA Suceava. Sucevenii care nu au depus încă aceste cereri mai au timp până luni, 16 mai.

Cei care nu ajung până luni la unul din cele nouă centre locale din judeţ, respectiv Suceava, Rădăuţi, Siret, Botoşana, Vicovu de Sus, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, vor putea depune în continuare dosarele însă vor primi penalizări de 1% pentru fiecare zi întârziată.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite